Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TURCINE... :-)
TURCINE!! :-)
evo nase dike, hevo nasih heroja he he he he he nek smo i mi u necem velesila da meremo i ameriku pobjedit crknite dusmani, najjaci smo najbolji smo 23%4EVER
Znači željo izgubio 5:0 a pobijedili odbojkaši 3:0 pa je rezultat samo 2:0
mile kingu@@@ zahvali se ti turskom narodu koji ti je pradjede prcio i tebe narapio. PS: svaka vam cast momci
Zahvalite se srpskoj vojsci. Nema na čemu!!!! :)
Izadjite na balkone pozdravite sampione... BRAVO LJUDOVI !!!
Eh, da vam Srbi nisu napravili siri spisak reprezentativaca, koorac bi vi bili dobri u sjedecem prebacivanju lopte preko metar visoke mreze (odvratno i uvredljivo je ovu nakaradnu igru zvati odbojkom)! Ovaj komentar govori o samom tebi,koliko si mracan u svojoj dusi!. Naravno SaX bez cenzure pusta uvredljive i gadljive komentare,sram vas bilo! Bravo za momke,koji su pokazali i dokazali da se i uz hendikep,moze vratiti svjetlo i volja u zivot!Vase dostojanstvo posrami svakog normalnog covjeka!Zelim vam uspjeha u svemu sto radite! @JVMG znas li sta te ceka sutra?
Eh, da vam TURCI mame nisu hebali nebi ni vas bilo...:))
Eh, da vam Srbi nisu napravili siri spisak reprezentativaca, koorac bi vi bili dobri u sjedecem prebacivanju lopte preko metar visoke mreze (odvratno i uvredljivo je ovu nakaradnu igru zvati odbojkom)!
svaka cast momci!!!
VOLIM TE BOSNO!!!!!
malo kasnite al\' eto...jučer smo ih dobili...Igraj Bosnooo needaaj see, igraaj svi smoo uz tebeee, ale ale ale....