Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Humanost na djelu, bravo.
iHala Madrid!!!
Navijam za Barsu al bravo za Real I da pomoc stigne napacenim izbjeglicama
KRALJEVSKI KLUB!!!
kad su mogli 40m dati za iljaramendija mogu vala i donirat milion
Svaka cast Realu i Bayernu na podrski izbjeglicama i ako nisam njihov navijac ta dva kluba su u ova dva dana pokazala velicinu stvarno
ovaj real je bogatiji od citave spanije
Pa nije djabe Kraljevski klub, ovaj potez je bio Kraljevski!
Uplatio je i Bayern milion €. Ucestvuje sa gradom Minhenom u humanitarnoj akciji za izbjeglice. Takodjer osniva i kamp za djecu izbjeglica, gdje ce imati smejstaj, hranu i opremu za treniranje. Ali sta znaju klixovi novinari kad jedan od njih navija za Real pa vidio na svom profilu pa skontao odoh da objavim. Idioti uglavnom, potvrdjeno vise puta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bayern je zapoceo, ostali najveci neka isprate, bravo za Real!
marketing khm
ccc pa ja ne mogu da vjerujem da uvijek ima neko da moralise o bilo kojoj pozitivnoj stvari. Kad je Bayern donirao onda e bilo institucija, ovo ono, a sad ne valja! Uostalom, ne znamo motiv, a i da jeste marketing je l' to bitno ako ce se ovi napaceni ljudi okoristiti ovakvim donacijama!
ne seri, ne pocinji nikakve rasprave i kazi RESPEKT.