Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako se moze ici na te \"tecaje\" streljastva, ako je to uopce moguce..... ako neko ima informacije, kontakt brojeve ili mail adrese neka nam ih sarne....
@tri Komentar ti je krajnje glup i primitivan bolje ti je da ćutiš.
nemamo nazalost vise lavova u pionirskoj. pomrli od lose probave.
Najbolje bi vam bilo da, kao u vrijeme izmedju \'92-\'95, pohapsite preostale Srbe po Sarajevu i da ih koristite kao mete u Zetri. Da spojite ugodno sa korisnim.
Kad će biti gađanje iz M-84 ili sijača smrti\' Odlično oružje.
ma kakvo ba takmicenje, sta vam je ljudi, recesija stisla. valja cuvati metke za svadje oko parkinga.
care :-D ps bolje da sami nosimo svoje pistolje, manji ce vam troskovi biti
a nas privatne poduzetnike (ili kako nas zlobni jezici zovu - \"kriminalce\") nisu smjeli ni pozvati - da im sve medalje ne pokupimo. ja bih prvi dosao, al sam sprijecen poslovnim obavezama.