Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amel mekic je legenda pa vi govorite sta hocete... :o)
Ja vecu budalu ne vidjeh u zivotu sta znaci to posalamiti............
kao prvo jebem vam mater sarajevsku. tuzla je opet dokazala da je najbolji grad u bih, prvo amel i enver a sada i lejla. cura je najbolja i zasluzila je ovu titulu jer ima evropski rezultat.
svaka cast svim sportistima
Svaka cast, svim sportistitma! Samo naprijed!
SLUSAJ KURVO JEBEM TI DJECU NERODZENU TI LAFO KARATE MA TI KUUURVAAA DROLJO JEDNA UVATI SE KURCA A NE TI TIH POJASA
Ko je ova kurva jebem je zvaljava kakav je ona sportista ovce cuva!!!!
Nervana nije na 133 mjestu nego na 126 126. JUGIC-SALKIC, MERVANA
eee opet Tuzla slavi!! covjece kakev talente imamo, samo naprijed ljudi!
najbolji suuu neka samo tako nastave
Markica Dodig, Mensura Hadžić, Željko Panić, Jasmin Salihović i Amel Mekić. ljudi,zivim u sarajevu,bih,pratim sport citav zivot,ali ova imena gore??nikad cuo!!jeli moze ko mi napisati ko su oni,mozda sam ja u zabludi,ko zna. gdje je jedan Brazzo ovde,onda raja kaze nece da igra za repku kako treba
kakav je to sport karate???? pa to je hoby,nije to sport,to samo kod nas se vodi lafo kao sport! znaci Lejla zzzzdravo,bjaaazi! onda ova kao neka teniserka,pa to je smjesno,majkemi,pa ona igra na nakvim turnirima koji je fond 5000$.pa svijumi ja mogu igrati na takvim,provala je to da je ona treca. Sergej naravno car,dingospo.
Drago mi je za Lejlu ali ipak mislim da nema niko ravan Reprezentaciji BiH u sjedećoj odbojci! Ti momci su legende BIH! trostruki Šampioni Europe, Šampioni Svijeta i Vicešampioni Paraolimpijskih igara! Momci svaka čast! Samo tako i nastavite! Voli vas vaš vjerni navijač!
Bas mi je drago da je Lejla dobila ovu bitnu nagradu. Naravno Barbarez je odlican ali mladim sportistima koji se bore da se dokazu i pokazu ova titula je potrebnija. Lejla je jedan fantastican borac ne samo na sportsom polju vec i u privatnom zivotu stoga Lejla SVAKA CAST!!!!
Baka ,za tebe posebne cestite.Samo naprijed uvijek smo uz tebe,Dobar si bia kad si u< HAJDUKU < igra, a kao trener jos bolji. Sretno Baka.!!!!!!!