Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sumo borac
hocemo li halalit braco?
Pretili umiru od Covid19 mladi, što je logično jer je plućima teško izdržavati takav organizam, i kad je najzdraviji. Bolest je imati toliko kilograma. Ali, ne smije to na zapadu niko glasno reći da se ne uvrijedi "body positivity" pokret. Umrla je iz istog razloga (a od Corone) i urednica magazina People u 28oj godini, jedan pogled na njene fotografije sve govori. I ko zna koliko nepoznatih ljudi.
Lažu Japanci!
ako niste znali preko 60% sumo boraca umire u 30tim godinama uglavnom od srcanog, kad malo bolje razmislis nije ni cudno svi oni imaju 180+ kg mase i to uglavnom salo, i onda naprezanje skakanje itd ode pritisak u helac
Ne mogu vise da vas gledam kako se radujete svakoj smrti i nesreci ne bi li sta zaradili. Zadnji clanak na klixu koji sam procitao.