Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se saberu titule sa Evropskih i Svjetskih prvenstava,titule Lige Sampiona i Kupa Uefa,talijanski nogomet je broj jedan u svijetu.A ovi navijacici kao sto je mali bolo,i ostali,sto navijaju za kojekakve Chelsea,Man City i ostala sra.nja koja su napunjena sumnjivim novcem od legalnih mafijoza (sejk),nek se poklope po usima
italijani ko i balkanci najveca mafija i bagra u svijetu
STRAH OD JUVETA I ITALIJE!! PRIJAVITE OVOG BOLU
jesi li to pao na kladionici? :)))))))))))))))))))))))))))
jbt.-e cim Juve osvoji odma neki \"skandali\" počnu, morati s.v.i.n.jo jedna
golemo
Mojne se nervirati Prangelli
Poslat cu ja sms-om dojavu ne brini Buffon .
ne idemo ni mi,pa šta...doduše,nije nam prvi put da nam se desi maler...
Pomalo mrzitelju Juventusa, pomalo Niko nije osumljicen iz Juventusa, sve je to preslusano. Prati malo i oslobadjajuce clanke prema ovom torinskom gigantu sine.