Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo da se kladimo u par bijelih carapa da sam bolji od tebe u svakom sportu? :D
Joj karaaaanja. Volim kada im požegaju guzove više nego dobre čvarke.
Odakle ovih u normalnim sportovima??? Za vas su samo sportovi s protezama.
na ovoj stranici mozete gledati sve utakmice uzivo i totalno besplatno http://hairlitv.co.nr/
bravo momci..za uzet set,i odlicnu igru,uzimajuci u obzir da su pripreme trajale samo 4 dana..dok se grcka pripremala 2 mjeseca i odigrala 4 pripremna meca.. cestitke !
Baš me briga za ove. Dok imamo naše gazije u sjedećoj odbojci nema zime za nas.....
zato smo u sjedecoj sampioni. BIH BIH BIH BIH :)
J e b o m a t e r, u svakom sportu u kojem se moramo osloniti na vlastite snage propadamo ko kauc. Jedino nam fudbal eto kao ide od ruke, a i to jer u fudbalu ima razradjen sistem skautiranja pa raja uspije pobjeci iz ove V U K O J E B I N E zvane \"BiH\". Pu MA J KU VAM JE B E M svima, pocevsi od poganih omladinskih skola kosarke i fudbala i odbojke u kojem roditelji PLACAJU ne bi li im djeca mogla nastupati, preko korumpiranih sportskih saveza (poseban \"pozdrav\" c e t n i c i m a i u s t a s a m a koji se svojski trude uz nase domace b a l i j s k e kriminalce da ih razvale) i sudija, drustva u kojem su vozaci sarajevskih \"ferarija\" i \"jaguara\" uzori, itd itd. B O G VAS K L E O, P O G A N I I Z R O D I.