Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
The greatist ever...jedini sto je odbio ici u vietnam i poslije toga preso na islam i posto najveci...ovo najveci nema veze sto je musliman al je fakat najveci...sjecam se kad smo ustajali u 3-4 ujutro da ga gledamo...izdrzi jos koju rundu...
Hajde Srbi,sta cekate,ugledajte se na bivseg vam brata tj.bivseg fudbalera Nenad Jevtic.Javite se za vise informacija o islamu,pa da i vi uskoro prihvatite islam ako Bog da! Pitanje; Da li srbi treba da koliktivno predju u Islam?
Nomen Nesciu ti si pomijesao frejzera sa foremanom . frejzer nikad nije boksao protiv alija u africi . ali nema veze . uglavnom muhamed ali . sta reci . najveci covjek koji ikada ali ikada hodao ovom planetom . jos jednom kazem . najveca ljudska gromada u istoriji covjecanstva . br 1 na ovoj planeti od njenog postojanja . et tako , ko pravo kom krivo
Sječam se ko klinac isčekivao legendarni meč u Zaire bolje poznat kao "Rumble in the Jungle" protiv Joe Fraziera i publika je uzvikavala tokom cijelog meča: "ALI KUMBA YE -ALI KUMBA YE" = Ali, ubi ga, Ali ubi ga (Ako ste gledali dokumemtarac o Aliju, on je u pripremama pred fight trčao ulicama i među obićnim ljudima a Frazier napravio povjesnu grešku, čim je izašao iz aviona vodio sa sobom vučijaka neznajuči da je se Zaire samo par godina pre toga oslobodio kolonizatora Belgijanaca čija je se policija i vojska koristil - VUČJAKE, on je izgubio taj fight prije nego što je i počeo. ALI KUMBA YE ALI KUMBA YE ALI KUMBA YE ALI KUMBA YE - Za uvijek si lehgenda i NIKADA IKADA neče postojati dostojanstveniji prvak teške kategorije, mogu samo bit sjenke od tebe.
Kamo srece da je bilo vise muslimana po svijetu poput njega.. U njegovo vrijeme svaki musliman je bio ponosan da kaze da je musliman... a danas... sasvim druga prica..
NEMOJ OTIĆI LJUDINO ! DRŽI SE i GORE SI IZDRŽAO ! GO HARD M.A