Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je poenta i poruka ovog projekta, znam da nevladine organizacije dobijaju debele pare za svoj 'rad' i da moraju izmisljati kojekakve projekte, ali projekat ovakvog naziva i ovakvog sadrzaja je ispod svakog nivoa...nesto tipa glup, gluplji...a odnosi se na organizatore i ucesnice
Divna promotivna aktivnost s ciljem podsticanja zdravog nacina zivota. Komentari primitivaca odrazavaju samo nivo njihove zaostalosti. Svi mi koji rado trcimo i vodimo zdrav nacin zivota smo sretni kad vidimo da se povecava broj djevojaka koje trce i vode racuna o zdravlju. Zaostali pacenici ce zauvijek ostati u svojim tamnim rupama i rezati na svaku pojavu svijetlosti. Pozdrav!
Jedini cilj je da nka nevladina organizacija na ovako jeftinom projektu zgrne i opravda novac koji dobijaju, djevojke koje hoce da trce i da brinu o svom zdravlju radice to svakako, one koje nece sigurno nece ni poslije ovoga....suvisno, jeftino, glupo..
A ti inace trcis pa si mjerodavna da govoris o ljudima koji trce? Radila si istrazivanje koliko je djevojaka trcalo prije ovakvih promotivnih aktivnosti i koliko ih danas svakodnevno trci makar na primjeru Sarajeva? Cijeli zivot i sve ljudske aktivnosti su dio nekog projekta koji iziskuje ulaganje, neciji rad koji se placa i neke rezultate.
960 sisa
Uskoro i dronovi idu pod posebne dozvole. Amerikanci već pokrenuli inicijativu da se dronovi stave pod kontrolu, zbog mogućnosti izvođenja terorističkih napada, ali i zbog sigurnosti letova u urbanim zonama. A kad FAA jednom donese regulaciju to čitav svijet prihvati. Tako da se nadam da će se i kod nas ova dronomanija staviti pod neku vrstu kontrole.
"iz drona" hahahahhahah
00:55 pronadjite uljeya koji king haahaha
Dnevna doza klixovog drona se nastavlja
klixov fetis
ovo pripreme za sljedecu sezonu kad sitgnu nepzenjeni momci iz dijaspore...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)