Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doktor Said Huseinovic
A ima li neki sudijski potez sa doline cupova i to je umjece.
Cuj ovoga, pustite se sudija, hahahahaha, pa pustite se vi sudija pa da vidimo hoce li trofeji ostajati ili stizati na Sugavicu, dobar je zamijeni teze i onda on kao soli pamet drugima. Moji strumfovi vi nikada niste znali uraditi i osvojiti ljudski i cestiti!
pa bolji gol je zabio hadzic u bijeljini. i pitari, pustite se sudija i ljubomore vase, titula ostaje na grbavici, navikli ste vi na to.
A tek potez(i) sudijske trojke u Zenici protiv Čelika, pa protiv Borca na Grbavici... Mene su željezničarovi arbitri oduševljavali u 2012-oj!!!! Definitivno!!!! A Said... Rutinski!!!
meni je najjači potez sudije na tekmi željo široki u 90 i +5 minuti, nema šta vrh!
Za gol se slazem. Fakat nesto rijetko vidjeno na nasim terenima jos uz to u utakmici Evropa lige protiv respektabilnog protivnika.. svaka cast. Sto se tice Zeke, realno je Zeko imao par jos boljih poteza u kvalifikacijama. Po meni ono zakucavanje iz ofanzivnog skoka (ne sjecam se bas protiv koga) ili 360 polaganje su dosta jaci potezi. Kad smo vec kod kosarke Mirzina trica sa 7.5 metara preko ruke u Gruziji je mozda i najaci potez od svih..
Preciznije, javnost u Sadaka Cityju i Sadakistanu. Njih ovo oduševljava do delirija, a nas zaboli ona stvar za njihove \"junake\" koje lažno predstavljaju i kao naše.
h
nema poteza lazova i lopova kojima se protivnicki nogometasi sklanjaju da prime go .. umri ivice na grod da ti se porise
ovaj gol se moze gledati 1000 puta i opet... a jos kada ga uzivo dozivis...
marijan upropastio bravuru huseinovica sa svojim urlanjem wright imao bolji potez daleko, onaj 360 layup na drugi obruc, rijetko vidjeno i u nba.
marijan upropastio bravuru huseinovica sa svojim urlanjem wright imao bolji potez daleko, onaj 360 layup na drugi obruc, rijetko vidjeno i u nba.
A ima li neki sudijski potez sa doline cupova i to je umjece. Marijan upropastio go sa svojim urlanjem. Wright imo bolji potez onaj 360 lejap na drugi obruc.
Saide krme debelo
al pravite od ovog husejnovica mesija,pa ovaj levski se raspo,a husjenovic nece nigdje otic nece ga niko