Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vršite remont dva puta godisnje po 15 dana , za tih 15 dana zamjenite samo vodu u bazenu ili i ni to ne uradite, krov prokisnjava konstantno na vise mjesta , kako inspekcija to ne evidentira kad dodje , treba da se krov srusi na kupače , ormarići su truhli od hrđe , samo sto se ne raspadnu , sad stevse fokusirali samo na skole plivanja , zato ste digli cijene i za skole plivanja kao i za vaterpolo klubove .
Voda hladna od novembra mjeseca , ono što pišete na ulazu stanje temparure vode ono nije tačno , ormarići u katastrofalom stanju , voda za tusiranje hladna gotovo uvjek , ljudi izbjegavaju dolaziti zbog hladne vode , nemožemo se kupati vikendom radi nekih takmičenja, pa mi smo platili tu mjesecnu kartu a ni jedan vikend nemozes doci da plivas jer je bazen ZAUZET , to je gospodo osam dana u mjesecu , zasto nam naplacujete onda to ako nemozemo doci vikendom.