Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo dijamantu naš,samo naprijed
Amel Nitro!
kako lagano udje u polufinale
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hajmo Amele PONOSU BOSNE I HERCEGOVINE
Samo da dodam da nije ovo konacan spisak polufinalista kako je klix naveo na slici. Rudisha jedan medju favoritina kao prvi je takodjer izborio polufinale iako je trcao najslabiju trku
Dobar ovaj jutarnji seks hjoojj
Hifa mu sponzor, sigurno ide na kerozin čim ovako brzo trči. xD
Isto si emu husein boltu cuvaj se naseg Amela
nije ovo četvrtfinale... toga nema u atleitici...
gepaaaaaaaaaaaard :D
Hajde Amele ponosu BOSANSKI! Osvoji prvo mjesto i da nam to bude šlag na tortu - poslije zlatnih košarkaša samo nam još tvoj šlag na tortu treba. Sretno sine BOSANSKI!
svaka čast majstore
Takva superiorna lahkoca ... Amele svaka ti cast
Prvaci u kosarci i atletiku - bravo Bosanci !!!
hrsuze kako ti se da na sabahu da se glupiras matere ti?
prođe ih tuka ko da ih I nema haahaaa BRAVO MAJSTORE
Al ih cera Amel...
Bravo Amele smaragdu Bosanski!!!
Haha boze ko da gledam ubrzani snimak :D
vazno je ucestvovati , prvi ili zadnji . isto je to :)
"vazno je ucestvovati" je moto Olimpiskih igara i modernog sporta , a meni samo dis za dislajkom ,pa kakvi ste vi debili , to svijet nije vidio :) Vazno je ucestvovati a ne pobjediti , univerzalni slogan modernog sporta .
pa to je normalno ali samo je jedan na tronu , prvi( šampion)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Karakteristican stil ovog momka ce me natjerati da ponovno pocnem pratit kraljicu sportova. Sprint u posljednjim trenucima utrke kada prestigne vodeceg prosto ostavi bez daha.
ima jedna druga varijanta da te ostavim bez daha :))
Stvarno mislis da je tesko skvasiti. Odgovoricu ti kao jednom prije par dana: mogu biti vlazne kad god zazelimo samo je problem sto rijetko kvalitetno. I sto mi iskustvo kaze,ovi sto se najvise hvale slabo rade.
Opet Amos iza leđe, AFERIM Majtore ;WOW