Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
waoo svaka cast!! 👍👍👍👍
svaka cast majstore
Bravooo!!!
@KIX.ba "ispred zemljaka Tamirua Demise" Kakvog ba zemljaka? Demisse je iz Etiopije. Pa pogledajte sliku! Sjooo novinara i govana....
Jel ovo tri minute i 48 sekundi...uh...meni bi za tu dionicu trebalo pola sata (sa pauzama naravno)
Svaka čast!
Kapa dole majstore ! Niko sretniji od tebe na svijetu trenutno nije
Naslov je tendeciozan. Ne znam koji stepen slabovidnosti je u pitanju ali to i nije bas prepreka da neko brzo trci. Ne znam sta ove sprečava da se takmiče na regularnim takmicenjima?
da nije prepreka trcao bi na olimpijadi a ne na paraolimpijadi.
prepreka jeste, ali dobro pitanje: koji stupanj slabovidisti je u pitanju? 60%, 80% ili 90%? inace, rezultat za svaku pohvalu.
TukaC na agdi i na aparatima
Ne vidim ni kod jednog od ovih invaliditet!
Ili pokusavas da budes u skladu sa imenom ili se zezas ?
ne vidis, zato si trebao sa njima trcati. VID SLABIJI NEGO STO TREBA BITI.
Osvojili bi zlato na obicnoj olimpijadi da su se takmicili?
Naravno da ne bi. Na Olimpijadi je bila takticka trka, i takvo je vrijeme ispalo. Olimpijska norma je 3:36... dakle svaki od onih sto su se takmicili na Olimp[ijadi je toliko morao trcati 2016-te. 3:48.29 je svjetski rekord u ovoj kategoriji paraolimpicara. Dakle niko od njih se ne bi mogao ni kvalifikovati za Olimpijadu.
@kokobill hvala Na pojasnjenju, ovi kvazi novinari to nisu znali napisati