Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika podrška prijateljima iz Sarajeva i cestitka na ukazanom povjerenju i prilici za ovakvo takmicenje...jednu stvar bih zelio da promjenim i ukazem na buduca objavljivanja u medijima i prezentaciji paraglidinga, a to je...paragliding NIJE OPASAN sport..cak i ne mora da bude extreman...extremnim ga cine ljudi koji zele da budu extremni! Ovo je komentar samo u prilog popularizaciji paraglidinga u BiH!!! Sretno!!!
lov na wallpapere:)
Cestitam na SP u preciznom slijetanju!! nije mala stvar. svaka cast!!!
Bravo momci, čestitam od sveg srca! Mnogo truda, znanja i entuzijazma je bilo potrebno da se ovakvo prestižno prvenstvo dovede u ovakvu BiH. Vi ste svakako pozitiva, ne samo dana nego mnogo, mnogo više. Ne obraćajte pažnju na komentatore. Danas je praznik, nema ljekara pa su preskočili terapije. Sutra će im već biti bolje.
pa hocel biti grah
što ?
Ma to je divan sport, osjećaš se kao ptica, samo postane opasan kada radiš vratolomije..... SRETNO!!!