'Ovoga puta ne planiram 12 rundi'
0
Pacquiao: Želim revanš protiv Bradleyja
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pfff okreni se brate UFC-u! Ja stvarno ne kontam kako neko moze gledati boks. Koja je poenta tog sporta? \"borilacki\" sport a koristis samo ruke - nidje veze. mozes biti najbolji boksac na svijetu i neki prosjecni mma borac te moze prebit za 20 sekundi. A da ni ne spominjem da nije bilo nokauta u boksu u zadnjih milion godina. Boks je otprilike nesto kao tenis......
Kakav ba ti Floyd Mayweather najjacči svih vremena!!!
Ovaj Boks je kao sport davnih dana postao šprdancija i u najmanju ruku dosadan! Jedan je Ali, Tajson, koji su često sve u par rundi završavali, pogotovu tajson! Gledao sam par njegovih borbi i stvarno mi je zao sto moram sada gledati ove kličke i kompaniju koji su od muškog sporta napravili gej-paradu! Fuj!