Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto u RSu, nemaju hljeba jesti podrzavaju Dodika i koji ih svjesno vodi u rat, bolesna nacija!
Dodo na aparatima
Kad kazu komunizam ili socijalizam,kao sve je narodno i pripada narodu i svi su jednaki a ustvari klasicne monarhije gdje vlada jedan covjek kao i ovaj naslijedio oca.
koja je ovo galaksija jbte
ko izgubi, bace ga lavovima.
Tito partija omladina akcija
Haha beg vole ga ljudi
Ova smo mi prije 40 godina isto.Doduše neki i sad prate stranačke lidere ovako.
Sve vise Srbija lici na SK
Joj gledaj skakutanja i pljeskanja hahahahaha.. Onako isto skakucu Zeljka , Stanivukovic, Gicko Stevandic i ostala raja kad im boss dodje pod sator u Kocicevom zboru..Hahahahahaha
Tata
Srbija na pola koraka do ovoga
Ovako je i kada je u lovu i kazu mu pratijoci ovo je nemoguce presjednice da mrtav zec trci.
Sta je ovo koji k jbt
Tako i kod nas usttaskocetnicke horde i islamisticki radikali ako nisi s njima nece ti aplaudirati. Sve je to isto samo drugo pakovanje.
i ovde jedan ovakav treba da uvede red. svako radi šta hoće, niko nizašta ne odgovara.ovako 100 ministara i govana nekih
Ahahahahahhaha kralj. Mokri san svih naših političara.