Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad malo odmori neka dodje da mi izvuce ovaj tokarski strug iz garaze, 2800 kg, sitnica za njega.
brzi ovaj od voza sarajevo-mostar
Meni ovaj snimak isto scena Hrkljusa... Al' da je jak, jak je
meni je ovaj snimak jak - al da je hrkljus hrkljus je
ma mrtvi hrkljus
Lako je voz ajd vlak povuci???
aha
jes eto hiljadu
" Dajte mi polugu naslonuti na Zemlju koja može dohvatiti do Mjeseca podiću Mjesec sa polugom." Arhimed
Svaka čast, majstore!
Mozak je zrno graška.da si odnio 5 obroka starim i nemoćnim bolje bi bilo.
Šta čovjek sve može da ostvari kada se fokusira na nešto konkretno i okrene ka tome kroz život, nerealno.. respect.. granice su samo u glavi
Lako mu je kad je spuštena ručna.
Jos su mozda uljem namazali šine da trenje bude manje hahaha
Ovo nije moguce karakterisati, standardizovati. Kada bi imao tockove i sine koji se ne deformisu, mogao bi vuci voz od milijarde tona...
Moli se masinovodja da skloni nogu s gasa.
pomjerio ga al malo sutra
I malo prekosutra😂🤣😎
Nije na LIDL smetlju i otrovu odrasto,normalno da je pomjerio voz od 650 tona. Zato i finansiraju i potpaljuju germani ukronaciste,ko što su i domaće ustaše financirali da useru hrvatsku.
O čemu ovaj? Odakle mu veza za ovu glupost sa LIDL, germani, ukronacisti i hrvatske ustaše. Možeš li dati komentar druže na bilo šta, a da ne pokazuješ mržnju prema nekoj drugoj naciji? A ovo da je istina ovaj bi lik ušao u Ginisovu knjigu rekorda ali pred relevantnom komisijom.