Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam informisan, nastupa li SAD koja je istrijebila Indijance, bacala napalm bombe na djecu u Vijetnamu, napala Avganistan, Irak, Libiju... bacila nuklearke na civile u Hirošimi i Nagasakiju, Francuska koja je u 19. vijeku porobljavala Evropu a u 20. i 21. Afriku, Njemačka, koja je izazvala 70 miliona smrti u ww2, Izrael koji 70 g provodi genocid, Ukrajina koja je izvršila genocid nad Poljacima i Rusima 1943 (odsjecali glave, kuhali ljude...)....Aaa nastupaju, ništa pitam za prijatelja.
Ko nas bre zavadi!!!!!!!
Zašto si zaboravio navesti da je II svjetski rat počeo zajedničkim napadom Njemačke i Rusije na Poljsku?! Ostalo šta su radili nema potrebe da se navodi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta su ljudi krivi sportisti Niđe veze
Olimpijada, Eurovizije, dodjela Oscara, Emmyja, Grammyja, Nobelova nagrada, ništa to nije kao nekad. Sve je sa primjesom politike i satanizma. Pratite otvaranje i ovih vidjećete i sami a Oskara ne može dobiti film u kojem glavni negativac nije bijelac a pozitivac crni ili LGBTQ.
a izrael nista, kojo locemjeri ppgani....
Sramota je da ruski i bjeloruski sportisti mogu ikako nastupiti na OI bez, čak i bez zastave. Da su oni u situaciji da civilizovanom svijetu uskrate sportska takmičenja oni bi to sigurno učinili, ne bi gledali kroz prste.
Za sad je najvaznije da izrael moze nastupiti ipak oni rade dobar posao samo ravnaj sve 😂😀
Rusi su željeli multipolarni svijet, sad kad su ga dobili malorusi opet negoduju.
Uništavaš generaciju vrhunskih sportista zbog politike, dok Izraelci nastupaju regulatno. Izbaciti sa najvećem takmičenja sportiste koji se čitav život spremaju za to takmičenje. To je bolesno, dajte sve medalje Americi, ne trebaju se ni održati.
a izraelci ce biti pocasni gost, je li tako ? ko nije provalio igre politicke, zao mi ga je HAHAHAHAHHAHAHAHA
Aj to objasni nasem bošnji on se kune u ameriku