Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Supeeer. Samo nek' nije politika i mrznja.
Bolje da je politika
Pravi sport za Bošnju, nema srkleta, moš popit kahvu i ispušit nargilu dok onaj hepek klizi
Pa ko najdalje baca, odnosno klizi??? Ko nam je prvak??? Ma samo igrajte momci, šala mala!!! Žao mi je što se bob staza ne renovira i skakaonica, apsolutno bi bilo kandidata da se tim bave ako je za moju generaciju kasno!!!
treba podrzati
Joj glupih komentara, tačno su bosanske glave samo da ih se maljem utuče.
Svaka cast uvijek sam volio gledati to posebno zenski timovi hoop,hoop,stooop itd.Sport boli glava i sam svoj majstor poput kuglanja i sl. Sportova.
samo naprijed ❤️🇧🇦
Opa, u 19:35 se brise komentar koji @Klix uci kako jedan UI ili UX treba da izgleda sto se kontrasta na samom sajtu tice. Ali nema sta, urodilo je plodom...
Kakva ubleha, ali dobra za putovat po svijetu!
A nije kamena s ramena..
ako nije sjedeci karling nista od toga.
U dilemi sam koji mi je sport zanimljiviji curling ili bacanje pogleda u vis od nadrealista.
Kad sam cuo da se budale u ovom sportu dopinguju..vise me nista ne moze iznenaditi...
HAHAHAHAHAHA!!! LAŽEŠ?!?!?! NARKOMANI GARANT, DEPRESIJA ILI ŠTA VEĆ!!!
Grupa amatera i drugara 🤣
Ma ja
Ja konto Hrkljus, ha. Neka ste nam objasnili sta je to. Nekada ovi novinari u pokusaju fakat izvaljuju tekstove za samara.