Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja vam kao Srbin iskrene cestitke upućujem za Bajram. Provedite ga u miru sreci zdravlju i suzivotu. Bošnjaci i Srbi trebaju da žive kao braca kao sto je to bilo prije rata, a ne da nas politicari zbog svojih interesa zavade. I Srbi i Bošnjaci su dobar narod.
Bosnjaci i Srbi su trebali tuci Hrvati, sad bi bili evropa
Tako je brate Srbine
E živote jadni,i sad nama treba da se vrijeđamo i mrzimo bez potrebe svi smo ljudovi de malo pameti 🥺
Napokon nesto lijepo za procitati Bajram Serif Mubarek Olsun svim muslimanima,i svako dobro i ostalima
Lištica hahahhahahaja
Hvala svima na lijepim i iskrenim čestitkama, ali da li je moguće da niko u Sarajevu i Želji nemaju lektora il bilo koga sa 6 razreda osnovne i da im kaže da se samo Bajram piše velikim početnim slovom, a da su sva ostala mala?! Bajram šerif mubarek olsun.
Bitna je namjera i svi smo razumjeli i drago nam je,a sad jel' veliko slovo ili malo je manje bitno,barem za mene je tako ali ti si sve ispravno napisao.
Ima li cestitke od Zemunaca?
Kako ovo ljepo,zar je tesko da zivimo u ljubavi i miru da budemo jedni drugima oslonac i podrska u svemu
Hvala im.
A od partizana iz Vrapcica nista.
pogedaj fb Veleža papcino
@Dracaryssx Ha ha ha Bit ce objavljeno cim uvedete internet u Vrapcice stoko prigradska.
A zna se dobro ko je 1. mart cestitao
Ovo bi trebala bit normalna pojava
Hvala Ali opet Vico odlazi!