Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel vi gledate igre zbog ceremonije otvaranja ili zbog samih igara? Šta je to, komplet sport spao na to ko će imat više sjaja i blještavila?
hehehe ista situacija... a meni su kinezi bili bolji 10 puta
jarane u pravu si. meni je najbolja bila u vankuveru 2010. ako je tu bilo ono kao propadaju u zemlju na stadionu i kada ono izlaze iz zemlje oni stubovi. prejjako je tad bilo.
iskreno ceremonija mi je bezeveze bila, ajd ono malo kad su svoju historiju pokazivali, dobro, al kasnije bezveze, muzike vise nego na euroviziji. Jos razvukli na 6-7 sati. poceo da gledam sve konta u 1 ce zavrsit, kad ono jos malo, pa jos malo, pa jos malo. tamam bio zaspo, kad me onaj zemljotres probudi, i onda nisam mogo vise zaspast, pa sam gledo do kraja, iako je bezveze bilo.