Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska 5 zlata i 2 srebra dosad.. još mogu 2-3 komada zlata Osigurano još jedno u jedrenju..(4+1) https://www.rio2016.com/en/sailing-standings-sa-470-men Sve što se poslalo osiguralo medalje.. Na broj stanovnika najuspješnija nacija na OI..
Sportska nacija, htjeli to neki priznati ili ne. Svaka čast.
@SuljagineFateMujoII @ hrvatska bi lako mogla imati 2 medalje na 1 000 000 stanovnika, sad se malo baci u racunicu pa skontaj koliko trebaju osvojiti te tvoje " sportske nacije" da bi bili izjednaceni USA 500-600, Rusi 250-300, Kinezi 2500-3000 :)
Hrvati uzeli i cetvrto zlato- Davor Stefanek uzeo zlato u rvanju...
Čestitke Sandri
Ne kontam ove hrvaticice i srbicice koji zive u BiH. Dzaba se radujete uspjesima tudjih reprezentacija. Nikad necete biti ni srbi ni hrvati. Zivite u BiH i vi ste Bosanci i Hercegovci. Lijep pozdrav
A vi niste ni bosanci, nit hercegovci, nego bosnjaci
Svaka čast Sandra, navijamo za tebe, valjda će i hrvati navijati za Ivanu Španović.
Sandra puno bolje izgleda u minjaku i skockana nego ovako.
I neznam šta me više raspoloži- medalje hrvata ili huja vlaha....
Ubijaju hrvati. svaka čast susjedi. Komšijama sa istoka preporučujem crnu čokoladu i apaurin. Čokolada jer s.ru na svakom koraku a apaurin da se malo oslobode ljubomore.
svaka im cast. sta sad ja trebam da umanjujem njihov uspjeh kao nesto, pa samo mozes budala ispasti. osim toga to je sport i sportski treba cestitati a kome smeta eno mu bočinje i maoce tamo nema signala. to treba samo da je sportski motiv vise da iz inata bosanskog neko se potrudi i ucini nesto dobro, mi sve iz inata radimo svakako.
Hrvati su cvijeće muslimanskog naroda.
Možemo li skupa bacati disk,molim te Sandra?
cool. bas je lijepo vidjeti svoj narod nasmijanim i sretnim
evo srba camugic osvojio zlato u skupljanju i razvrstavanju zeljeza.
zlato i za srbljanku ubuljoglu u preturanju po kontejneru.
dominiraju hrvati na olimpijadi... ici ce oni preko 10 medalja... al u to jos neracunam kolektivne sportove kosarka rukomet vaterpolo gdje imaju velike sanse.
@markeeec BUDALO vec je sad 7
Čitam ove nacionaliste i vatrene zagovornike Herceg-Bosne što se kite perjem jedne osobe koja nema ama baš nikakve veze sa njima i koja je izliječena bolesti od koje ovdje navedeni pate.
Jedna od aktuelnih izjava gđice Perković o bivšoj Jugi: "Žao mi je što smo se raspali..." Ali gamadi nije dovoljno, hoće i dalje da rasparčava.