Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oslabljene, predobro odigrale! Ova Zlatna liga su svakako pripreme za Evropsko gdje će biti kompletne sa Dajanom Boskovic, Edinom Begic, Edinom Selimović, Ajlom Paradzik i drugima. Samo Bosna!
evo kao Bosnjak, pitam se koji k. rade cure iz FBiH, cime se bave? jbt vazda glavne igracice u kosarci i odbojci cure iz RS i to mahom iz manjih gradova. Bez zajebancije: sta rade cure u Tuzli, Zenici, Mostaru, Sirokom? Heklaju, pletu, mole se, sta?
Karindzaju se
Ja mislim da drugi set nikako nisu mogle izgubiti 26:25 :)
Makar ste ostavile srce na terenu, više sreće drugi put aBd, VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO! 💙💛🇧🇦⚜️