Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da BIH osvaja medalje nebi onda bio dosadan sport,a streljaštvo,plivanje,bacanje kugle su kao popularni dajte neserite sad kad poćnu invalidske igre svi će te svršavati ako osvojimo medalju u sjedećoj odbojci koju niko ni ne igra niko nezna za to i ni nije sport.Mi Bošnjaci smo naj jadnija nacija na svijetu.
O moj Boze, znaci mi trebamo da igramo tamo neki bezvezni (i dosadan) sport samo zato sto ga igraju i komsije? Neka fala, radije bih da popravimo kosarku recimo nego da pocnemo ulagati u neki sport koji ogromna vecina Bosanaca ni ne prati.
baš zato što ga igraju najbolje balkanci bh novinarčići bi ga trebali pratiti ako mogu sve komšije rasturati što i mi nebi pokušali barem taj sport da igramo fuzbal nikad nećemo biti u vrhu ko i ostale sportove ufatimo se malih samo bosancu je to ispod nivoa čuj vaterpolo a komše nižu medalje
@nedim: ko ba gleda vaterpolo osim sacica Balkanaca??? ljudi prate fudbal, kosarku, hockey, rukomet, odbojku. za vaterpolo su jos samo balkanci culi. cak je ragbi popularniji sport od vaterpola.
napišite da su i komšije hrvati u finalu vaterpola ili vam je krivo