Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam gore navedeni trener reprezentacije pa cu da vam svima napisem prave info,tj da pojasnim kome sta nije jasno. 1.Tarik je premlad za Evropsko prvenstvo,jer je 13 god star,i nastupa na takmicenjima gdje ima njegova kategorija,ali je cinjenica da je jedan od najperspektivnijih mladih brzoklizaca 2.ja sam Bosanka ( iz porodice u kojoj ima i Hrvata i Srba) i mislim da kao takva mogu da zadovoljim interese i ostala 2 naroda 3.u klizackom klubu Bosna ima klizaca iz sva tri naroda,i molim sve citaoce da u sport ne mijesaju naciju i politiku,svi smo mi u klubu Bosanci i Hercegovci i ponosno predstavljamo svoju jednu i jedinu BiH 4.u Sarajevu postoji vise klizackih klubova,od toga 3 brzoklizacka ( klub Bosna je najbrojniji)
postoje 3 kluba za brzo klizanje
@ ? S obzirom da u BiH postoji jedan klub za brzo klizanje sa sjedistem u Sarajevu dok u drugim gradovima i ne postoje ledene plohe ne cudi sto nema tkz. \'\'srpskih i hrvatski\'\' imena, djeca ako hoce da treniraju bujrum :D
Šta je ovo kakav je ovo spisak nigdje nam nema Edina Džeke
Kerim KRALJ! :D
ako se ne varam u tzv BiH žive još 2 \"ravnopravna\" naroda a na ovom popisu nevidim niti srpsko niti hrvatsko ime a vi nazivate reprezentacijom BiH
dobio 6 mjeseci :))
eno tarika u zenici :D
i ja se pitam gdje je tarik omeragic :O
Nema veze, kad sjedeća odbojka postane olimpijski sport, sve će se to nadoknaditi. Tad ćete vi sa 24 posto biti prava sportska nacija. A to će biti negdje oko 2999. godine.
gdje je tarik omeragic??????