sport
0

Novo na SportingBetu - Klađenja uživo

Sarajevo-X
Vodeća svjetska sportska online kladionica <a href="http://hr.sportingbet.com/c/content/home.html?affiliate=sarajevo" target="_blank">SportingBet</a>, koja postoji u više od stotinu zemalja svijeta, i ima više od 1,3 miliona registrovanih korisnika, od sada nudi potpuno novi sistem klađenja - Klađenja uživo.

Sportingbet je pokrenuo najveći globalni sistem klađenja uživo. Prednost klađenja uživo je u tome što samo u jednoj utakmici može biti više od 100 mogućih opklada.

Sada se možete kladit na svaki preokret u živoj igri dok se akcija odvija. Nigdje drugo ne postoji ovako širok spektar opklada uživo kao kod Sportingbet Klađenja uživo - kao što su: koji tim će postići sljedeći gol, ko će izvesti sljedeći slobodni udarac, ko će izvesti sljedeći korner ili out, ko će sljedeći dobiti žuti ili crveni karton, čak da li će gol biti postignut iz igre ili iz jedanaesterca i dr.

Svi korisnici iz Bosne i Hercegovine su pozvani da koriste verziju sajta na hrvatskom jeziku koja se nalazi na adresi hr.sportingbet.com.

Kako početi?

Korak 1: Ako još niste postojeci Sportingbet član morate se registrovati da iskoristite mogućnost klađenja uživo.

Korak 2: Provjerite koje utakmice su na rasporedu. Kad se pokriva neka utakmicu klađenjem uživo sistem će početi funkcionirsati pola sata prije početka utakmice.

Korak 3: Logirajte se kod klađenja uživo koristeći vaše Sportingbet Korisničko ime i Password.