sport
0

SportingBet.com - omogućeno klađenje i iz BiH

Sarajevo-X
Vodeća svjetska sportska online kladionica i casino <a href="http://hr.sportingbet.com/content/home.asp?affiliate=sarajevo" target="_blank">SportingBet</a>, koja postoji u više od stotinu zemalja svijeta, a posluje još od 1998. godine, od ove godine je omogućila i svim internet korisnicima iz BiH klađenje po najvećim kvotama uz mnoge pogodnosti.

Sportingbet PLC je mreža od ukupno 50 različitih sajtova, kladionica i kasina. Verzija sajta za Bosance i Hercegovce još nije kreirana, ali iz SportingBeta vas pozivaju da koristite verziju sajta na hrvatskom jeziku koja se nalazi na adresi hr.sportingbet.com. Ovim je naša država postala jedna od 100 u kojima djeluju, a bosanskohercegovačkim se igračima osim uputa i pomoći na hrvatskom jeziku, veoma cesto nude i bonusi.

Pored čitavog niza dosadašnjih usluga SportingBet odnedavno nudi i uslugu pokrivanja svih bankovnih troškova i provizija kod bankovnog transfera.

Na kraju vas pozivamo da se registrujete na vodećoj svjetskoj sportskoj online kladionici na adresi hr.sportingbet.com i pridružite se igračima kojih ima više od 1,3 miliona!

Posjetite: http://hr.sportingbet.com/