Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj ba, ko je ovaj clanak pisao.. pa daj stavite ba covjekovu sliku.. covjek reda uspjeh do uspjeha, a vi ne mozete ni kako treba da ga ispratite.. barem se potrudite bilo koju njegovu sliku da nađete, ako vec nemate sa ovog mitinga!! Sramota..
Ne kontam ovo, ovaj bacio 19.5 i uzo pare. Hamza Alić nikad ne baci ispod 20 a nigdje ga.
Uzmemo li u u kakvim (ne)uslovima ovi atleticari treniraju u BiH, onda su ovi uspjesi vrijedniji za jos jednu medalju. Hvala vam!
* u obzir
a jesu poludili atleticari..i to sve po dijamantskoj udarili..jos samo da kakav sroka crnje na sto metara s jedno 9,82...svaka cast majstore...
http://www.athleticsweekly.com/0/admin/wp-content/uploads/2013/07/Mesud-Pezer-Jean-Pierre-DURAND.png
Svaka čast Mesude. Na faci mu se vidi da će biti glavni u ovom sportu za koju godinu.