Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..................................................................Halo......................................................................................................EH JEBIGA,NIJE OVO PEDERCINO.COM..............................................ili????????????????????????????
I LOVE BOSNA 4-EVER!!!!!!!!!!!!!!!
ZLATAN=BOSNA,BOSNA!!! JESTELI CULI!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAHHHHHHHHHHH
e jebi ga.. pobili se Baka i onaj Pasalic....
tebi livno svaka cast, a ko ne voli bosnu nek odjebe iz nje il nek suti jer cemo ga nabiti na kolac. nocas spanci ima da ga puse, srusit cemo stadion na njih..hajmo bosno hajmo hercegovino. bosnia 4ever
papci srbi i hrvati patite sada jer BiH se vraca a vi gledate da znate kako je u gradovima a posebnno u seher SARAJEVU.Nekad smo bili 3 dobra druga al Nele Karajlic izdade nas nek stihove pise pisonja al u SARAJEVO NECE NIKADA da sam zna kakva je sad Grbavica.BiH ce pokazati fudbal Haseta,Papeta,Skije,Skore ima svi veceras da se bore.Tjeraj papka izvan Sarajeva poz.selam svima sto BiH vole.UKI-GROF-SAHARA
samo bih htio kazati da ova osoba koja se potpisuje kao Vitez ne reprezentira misljenje svih bosanskohercegovackih Hrvata normalno je da na tekmi Hrvatska-Svedska navijam za Hrvatsku, ali je jos normalnije da na tekmi BIH-Spanjolska navijam za BiH Izbornik Sliskovic: stubovi obrane Hasagic (Bosnjak), Bajic (Srbin), Papac (Hrvat) i da ne nabrajam dalje...glupo mi je da to uopce moram i spominjat, ali BH repka je prava slika nase domovine, a nije pravljena ni po kakvom kljucu nego igraju NAJBOLJI... NAPRIJED BOSNA I HERCEGOVINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
balije glupi ste!to i sami znate a boli i mene kurac sto neko misli o nama u hrvatskoj ja sam veci hrvat od njih iako zivim u herceg bosni!
ma mi navijamo za hrvatsku a to sto vi pricate nije istina pa ja studiram u zagrebu i znam sta ljudi misle a , smatraju glupim vas balije jer nas sramotite po moru pa neki misle da smo svi takvi!sto se uzbudujete sto ne navijamo za bosnu pa tamo su sami talibani eto vam ta reprezentacija a nek vas boli kita odrezana za nas i za koga mi navijamo¨!
ako ne budu igrali ko da su zvijezde nego iz ljubavi ,bice to razvala,jer mi znamo lopte sao nam slava i pare brzo udare u mali mozak.Zato mozak na pasu i igrajte za raju i BiH.SAMIR-UKI-GROF-SAHARA
pa de cetnici stisnite doci kad budete igrali pa majkuvam jebem pogincete sviiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! srbe na vrbe !!!!srbe na vrbe!!!!!!!
nadam se 0 2
Veceras slavimo
zavalicu rvatima 3 komada veceras,jer su najvece picke. Zlatan Ibrahimovic...
Haloo ba sta je sa vama Bosanski hrvatici dali ste vi svjesni kada odete u hrvatsku na more i pitate bilo koga u hrvatskoj sta misli o bosancima kao muslimanima a sta misli o hercegovcima tzv hrvaticima kao sto si ti papcicu iz viteza !! i nakon dobijene informacije DOCI CES DO ZAKLJUCKA DA VAS NEJEBU NI ZA ZIVU SILU MATER VAM JEBEM !! ON SE VAS SRAMOTE A VI JADNICI NAVIJATE JOS ZA HRVATSKU HEHEHE ma glupo mi je ista da ti vise pisem majmune !!!