Dobra vijest za selektora Sušića
180
Zvjezdan Misimović postigao prvi gol u dresu Guizhou Renhea
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko da mi je malo smrso! Kako je na piletini I rizi.
kada sve zakaze u repki, i kada nista neide ona loptu uzme nas zvjezdan misimovic opali i postigne gol. Za sve drugo imate mastercard ali za bosnu imate misimovica
to sto je smrsao je odlicno a to sto daje golove je jos i bolje bez pjanica u gostima 0 0 bez pjanica kuci 2:1 dostaa mada ni 5:0 ne bi skodilo idemoooo
Misimir je oslabio zato što u Kini igrači imaju na meniju vrapce,golubove i poneku mršavu mačku.
BiH-Grcka 8:0
UH !!! al ga zaaaavaaaaaliiiii ;))))
gili i enko10 su mi uljepsali dan. Evo procitah njihove komentare i crkoh od smijeha. A na poslu sam,zalosna mi majka. Svi se na mene okrecu.
Ja se usro
Igor Stimac pozove 6 napadaca za utakmicu protic srpskih govana, a nas Susic pozove dva, i jos igra utakmicu godine sa oba napadaca, a ne razmislja sta bi bilo ako se jedan od njih povrjedi. Mozda bi ga Svraka zamjenio. A Zlatan igra odlicno u zadnje vrijeme.
Pape najbolje zna dok jednom ne bude znao, onda ce ne znat, ovo sad laichki ja
Trebao je zvati i Muslimovića. Ovako imamo samo dva napadača. Ali eto, Pape izgleda najbolje zna, dok mu se to jednom ne obije o glavu.
ovo miske ima u nogama ICBM (intercontinetal balistic missels)
Super ovo je gol i po a asistencija od Muslimovica...
Igracina ostaje igracina gdje god igro,bravo legendo.
pardon.... http://www.youtube.com/watch?v=r9_DPwxIPCI
ev fenomenalnog gola Misketa i asistencija Muslimovic....trebo je vala i Muslimovica pozvati :D