Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja pogani ljudi. Ako nece da igra ne valja ako hoce ne valja. Bas smo kao narod postali fuj
Bas tako....mi smo ti obicne male k@rine od naroda.
Treba nam ovakav profil igraca - fudbalski mislim. Sad koliko on osjeca patriotski naboj, to je nesto drugo. Al okaci patriotizam macku o rep ako neko nema veze s loptom. Ovaj momak je dobar fudbaler. S njim i Tahirovicem bi na duze staze rijesili sredinu terena.
Dobro dosao budući zmaju. Aferim Miske👍
još jedan koji nas je popišao ,pa smo ga zagrlili
cudim se da poslije slucaja Ahmedhodzica hoce iko više od ovih momaka izvana da igra za BiH. popljuvali smo a i dan danas pljujemo po ovoj divnoj omladini.. koja su dala prednost BiH
Bujrum na pitu sad će ga naši brzo naućiti discipline,prvo kod brajlovića da se upozna pa onda po kafićima sarajevskim.
Pa I Sosa je htio igrati za Njemacku.Sad igra za Hrvatsku,Denise dobro dosao.Bolje jedan iz Burladinge nego neke tamo mađarske,turske,Jupiter, lige.
Po svakoj logici dobro je odradio. Odigrao to prvenstvo, bolje tretiran u klubu i na kraju igra za BiH. A komentare tipa da ne može za Njemačku igrat pa odabrao BiH. ( 22 god halo ) u rubriku prazan mozak stavit. Dobili smo dobrog igrača koji želi igratibza BiH. Sretno, da nas obraduješ puno puta.
dobro dosao? 😂😂😂
miske, ti se pokazao kao NE(ČOVJEK)
Sve je dobro dok se Vico ne obrati 🤣🤣
Jel to ovaj konačno skontao da im u reprezentaciji Njemačke ne bi mogao ni peškire nosati..
Bravo.
Odbila ga njemačka e moj denise
Nije ga odbila. On nema kvalitet za njemačku reprezentaciju.
da moze kvalitetom da igra za nemaxcku puco bi mu k....c za bosnom
pa ne može, upravo zato što nema kvalitet za njemačku reprezentaciju.
Zar njje ovaj govorio da ceka poziv njemacke