Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad se ne zna što se tiče titule. Borusija nije izdržala prošle godine, možda neće ni Bayer ove.
daj ga u liverpool
klubu koji se otvoreno stavio na cionističku stranu mogu samo poželjeti sve najgore.
Nije kriza,nego kraj ere dominacije valjda ce skontati,nece oni nista osvojiti zadugo isto kao i Sarajevo
Ne sikiraj se ti za Bayern. To moze samo israti neko ko ne poznaje Bayern kroz historiju. Bayern moze jedne sezone da ne osvoji nista. Ali sljedece ce da sabiju sve. Kao i 2012. 2009. 2006. 2002. Itd itd. Kada nista nisu osvojili a sljedece ubili sve.
Ničija nije do zore gorila, bayern treba reformu i to će biti prekretnica za klub. Ili će je uspješno odradit kao real poslije ronalda ili neuspješno kao barsa poslije messija.
Iskreno baš si lijepo poređenje napravio, real poslije ronalda imao jednu lošiju sezonu (19/20) , nakon toga su nezaustavljivi.
A sta ce nam reforma kad kod nas nema pojedinaca u tim klubovima je se reforma morala uradi radi sto su igraci bili veci od kluba.
Nevalja vam Braco. Taman kad je trebalo da krene Bajern.
ovo i jesu bracini rezultati, kada je islo oni su otjerali nagelsmana, i doveli ovog strucnjaka
Tuchel je teški psiho, frajer je za promatranja, a analizirajući treninge Bayerna više godina, mislim da izuzev Levandowskog, Kimmich je najbolji igrač zadnjih 10 godina, lik je savršenstvo, a onda se pojavi Tuchel i ponižava momka već skoro 2 godine
Ode Bayern u lijepe pm