Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došli mediji na svoje, željni riječi rasizam, ovo im savršeno poslužilo. Nijedan crnac nema problem u Španjolskoj samo ovaj provokator. Zašto je prstom upirao u nekoga na tribini, ako je cijeli stadion rasistički ga vrijeđao. Znači neki pojedinac. Uostalom, ne uče li u školi da smo nastali od majmuna....
Vinicije?! Sta je ovo? Kakva je to gramatika? Cuj Vinicije!? Pa nije Amfilohije. Covjek je Vinicius ili skraceno Vini...nije Vinicije.
monki jr