Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka su otjerali onog Baltazara,debil,ganja pobjedu sinoc,vadi jedinog spica i jednog od najboljih igraca sinoc Benzemu a uvodi centralnog veznog,u 65 minuti.
@Cezvik hehehe, jeste, ali moras kloca kritikovati kada ne zna svoj poso.
The king is dead! Long live the King.
Grande Zizou, samo se nadam da nezahvalnici nece prozivati ovu velicinu jer treba uzeti u obzir da mu je ovo prvi ozbiljan posao i to kakav.
Steta sto su sada imenovali Zidana potrosit ce ga za 2 mjeseca nece dobiti priliku ni blizu kao ovaj benitez... samo mu igraci mogu pomoci ako se zainate pa pocnu igrati lijepo i atraktivno... i ako osvoji neki trofej (u sta cisto sumnjam jer su ispali iz kupa,a a za ligu prvaka i prvenstvo ti treba vise od jednog napadaca Benzeme).. u svakom slucaju sretno jednom od najvecih fudbalera svih vremena...
haha
Gospodin ! Jedan od najboljih. Čovjek i fudbaler zbog kojeg sam kao klinac pratio fudbal. Zbog kojeg sam učio njegove poteze danima. Čak i ovaj moj nick name je slučajnim i (ne)sretnim okolnostima izvedenica od Zizou.
Karim Benzema, Karim Benzema Zinedin Zidan...
Evo, kazu...Marco Materazzi mu prvi pomocnik...
Šta bi Materaci rekao na ovo?
Kad smo kod njega gdje je on?
@rosko nema ga niđi.
iskreno moje misljenje je da se nece bas proslaviti kao trener...al sretno
Nije jedan od najboljih nego daleko najbolji igrač na svijetu svih vremena. Želim mu sreću, ali sumnjam da će moći nešto bez velikih promjena u timu.
Po cemu?
Kakvih promjena? Real Madrid ima (gledajući igrače pojedinačno) jednu od najboljih ekipa na svijetu. Drago mi je za Zidane-a, ali iskreno gledajući... sumnjam da će uspjeti napraviti neku senzaciju, jer sigurno nije do igrača.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja je ovo igracina bio,valjda bude uspjesan i kao trener,iako ima nesrecu da to radi u realu :)
ne moze biti gori od Beniteza
Murinjo se vraca.
Gdje nadjose ovu hablecinu, posutace sve igrace cim prvu tekmu zijane!
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Paranoja uzela mi dusu sve mi uzelaaaaa sve mi uzelaaaaaaaa...