Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima čova prezime samo takvo :))))
Moj ti Ole pa gdje ces u cirkus Kolorado. Tako veliko ime u UK i na sta si pao. Uvjek ce ti kvariti CV. Ocigledno nisi poslusao Sir Alex-a. Izgleda da si isao po onoj staroj narodnoj, para vrti.....:-))) nemoj se nista iznenaditi ako te Tan kad upita zasto ti s linije ne ubacis koji u mrezu:-)
frankie na pocetku karijere: VIDEO LINK: http://adf.ly/bW5fX
trenuci koji su ga i nacinili zvijezdom! VIDEO LINK: http://adf.ly/bW5fX
zelim musrecu ipak je bio igracina i po zlatni joker
sada navalite sljedbenici tanana
Hocemo, o ti sljedbenice Seje Brajlovica i Niske Karkelje
To legendo, i da nam na Kosevo dovedes Cardiff. 2014 godina ce biti godina preporoda i dzinovskog napretka bordo kluba, na svim poljima. Mogi mastaju, ili cak se ni to ne usudjuju, da imaju ono sto moj FKS vec sad ima!!!!!
Uh jos kad nam dovede veliki svjetski klub Cardiff, nece nam biti kraja...kakve kuke(kukesi) i motike mi smo divovi....vazda se divimo drugima.
Opasan brkica,odmah po treneru.Kako ce reagovati na eventualno lose rezultate Sarajeva u buducnosti,vidjet cemo.
'baby face' se vraca na scenu :)