Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amaterski potez uprave,definitivno,drugo,jebes navijace koji danas kazu jedno ,sutra drugo,jebes navijace koji nisu spremni ni na sta drugo osim na pljuvanje,jebes navijace u koje se ne možes pouzdat,itd itd,ovo nece nista popraviti ,dok ti isti navijaci ne stanu uz igrace ,tako se to radi u ozbiljnim klubovima,tako je to kod nas inace,a Radovac S. je najbolje to opisao i nazvao onako kako to i jeste,pa se deklarativno izvinuo,ali i dalje je pri istom stavu,navijaci su najslabija karika i kod Zelje i kod ostalih,i otkud im pravo da nesto uopste komentarisu,kad se navijaci rijese bagre,klosara,narkomana,organizuju se na ozbiljnom nivou,e tad ce puno toga bit bolje za sve
zvati će oni njega ko široki musu neka neka samo što će biti skuplji
hhahahah kakvi kreteni u želji majko moja
potez koji vodi Selju u federalnu ligu.... NEMA BRATA DOK NE RODI MAJKA TO U TREBINJU ZNA KUĆA SVAKA
Uprava mrs u 3 pm
iskreno mi je zao Ode sto ode :/... covjek je LEGENDA .. boljeg nismo imali ..
UPRAVA NAPOLJE!!!
Svaka cast Mulalicu.. ali ovo je isto ko da prelazimo s konja na magarca
koji kreteni, navijač sam Sarajeva al ne mogu da vjerujem da su Odoviću uručili otkaz pa čovjek vam je napravio odličan posao, nakon Adžema ste u raspadu bili, a sigurno je ubjedljivo najbolji trener od odlaska Osima..
iz uprave Sarajeva ako su imalo pametni nek covjeku ponude ugovor, i nek rijese sa uscuplicem raskid ugovora