Zanimljiv i Realu i Barceloni
0
Zvanično: Neymar u Santosu do 2014. godine
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majstor sto jes jes.. www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com www.smjesne-slike.blogspot.com
Neymar nije trebao , dobiti Puskas nagradu za njaljepsi gol.. Ljepsi je Roonijev iskreno ! :D
Šteta, lijepo bi ga bilo redovno gledati u EU, kao zdravu konkurenciju Ronaldu i Mesiju.
Koga boli q.r.a.c za ovim umisljenim balavcem, ne znam sta nam servirate vijesti o njemu svako malo?! A dosta nam je i Reala, Barcelone i Sitija... nije se cijeli svijet fudbala sveo na ova 3 kluba!
ma kakav ovj jazavc bolan samo dok dođe u europu ima da propadne ko robinho!
Ma nikad on nece ni u Real ni u Barcelonu. Da je neko htio i prepoznao vrijednost njegovu doveli bi ga sa 16-17 godina, a ovako ce ostati k\'o Pele, nedorecena zvijezda. Previse se podigao i umislio, mogao bi se brzo zakucati za zemlju.
imamo i mi mesija kojasevica pushite ga
Ja mislio da će ga naš Sir Amar dovesti nama! Šteta! Ali imamo mi našeg Adilovića i Bešliju, tako da nam on nije ni potreban.