Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se razumijemo, Zuka je sad zvanicno u seriji A jer je njegov ugovor otkupljen. I da ne pređe u Inter on igra u jednoj od najjacih svjetskih liga bez pomoxi reprezentacije i bez ikakve reklame. A amidzin jazavac jos zimus bio na korak od Intera 😃
šta će na ovo reći trenerski mag pape. možda neće preći u inter jer nema pasoš
Inace je INTER odusevio svoje navijace sa transferima ... i zato se i nalaze gdje im je i mjesto .. isto kao i njihov gradski rival ... negdje oko desetog mjesta Italianske lige ... Dok Juve, Roma i Napoli kupuju igrace ... Inter i Milan kupe smece ... Realno, pametnije bi mu bilo da je ostao u Chievu ... al ovo je jedinstvena prilika da zaigra za nekad veliki klub ... i naravno nije budala da ne prihvati. + bolje ce zaraditi. Pametan potez futbalera Zukanovica, veoma glup potez Intera iz Milana .... Cmokic :)
Super!!!Da bude sa srećom,samo naprijed Zuka!!!