Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zukane probaj preko Meksicke granice brate
Nadam se da ce doci barem na polufinale. Tada ce nam najvise trebati
Sto urlicete kriv zukanovic et nesto mazno ili slicno,pa prije mjesec dana bosanka iz Francuske koja zivi godinama u Fr nije mogla dobit vizu samo sto joj ime podsjeca na alkaidu zaboravio saam kako se zove Elvira ili tako slicno mislite daj u americi sve bajno i oni su sa birokratiom poput Bosne,dalekoje amerika od istiske demokratije toj davno pogazenosad samo ostala uzutjela slova od demokratije..U evropi je demokratija,jedan primjer Njemacka,trener Njemacke Jurgi LEV dobio zabranu voznje auta 6 mjeseci samo sto ima punkte koji se skupljaju za brzu voznju ili telefoniranje u voznji,to znaci nije bio pijan sta mislite kad bi se kod nas moglo desit da Susicu dadnu zabranu ili u Srbiji ili Hr ili slicno..
pape ima vizu, a opet ce zakasnit!
Jbt kad je on nije dobio, onda ja bas nemam sta traziti u njihovoh ambasadi!!!
Da je barem Tino-Sven Susic imao problema sa vizom nista nas ne bi obradovalo kao takva vijest!
@Mirsad52 Nivo inteligencije ti nije dozvolio da razumijes ono sto sam napisao, nema to veze s 'tim da li Sven ima pasos ili putovnicu, ako vec ima sahovnicu onda je putovnica toliko o tome ko bi trebao razmisljati prije nego sto se uhvati tastature ili bilo cega drugog.
Ovo djeluje ko najveci debilizam na svijetu!!! Da jednom sportisti koji ide na SP nedaju vizu hahahahahahahah pa ovi ameri stvarno nisu normalni ili su toliko retardirani da im je samo dosadno pa moraju malo da seru!
eto ameri gčlupi a mi popili cijelu pamet svijeta. vidi se po svemu. nikad oni nas neće stić, ameri fukare.
zasto su Avdiji Vrsajevicu dali vizu, nismo izgleda tolke srece
Iz prve ruke znam kako funkcionise ambasada po pitanju izdavanja viza i kada neko ne dobije vizu za to postoji neki opravdan razlog. E sad, da li je problem u papirima koji nisu potpuni ili nisu dostavljeni na vrijeme... Tako radi svaka ambasada u svijetu i stvarno ne znam sta je ovdje cudno. Velike svjetske face nisu dobile ulaz u USA, jer njih zaboli neka stvar ko si ti i sta si, povlastenih NEMA, procedura se mora ispostovati i to vazi sve!
tako je al eto bosnjo odmah vidi da je to na nacionalnoj osnovi ,a tolike bosnje zive u americi.ebe se amera sta si,bitno je da imas uredne papire.
Aha imaju opravdane razloge isto kao kad je nedavno nasoj bosanki zabranjen ulaz u SAD to jest nalazi se na crnoj listi jer joj ime kad izgovori amerikanac zvuci slicno kao al quaida, to jest naski aida. -.-
on je kriv, nista drugo! nije moguce, da cijela ekipa dobijo osim Zukanovic.
pa jest kriv,sto na vrijeme nije sredio papire,odnosno savez je krvi sto to nije prije uradio
seru ameri treba im srušit još koju zgradurinu da dodju pameti
Sad sjedni i kontaj, 1. šta si pisao na svom profilu, 2. šta si slao meilovima, 3. šta si pričao na mobilni i telefon i onda skontaj na čemu si pao.
...sta imslis bil i mene šta zaebavali ja inace samo gledam djevojke...stranice na fb koje se uclanujem su samo o ***ma i djevojkama nikako one o politici niti free-palestina, kill izrael, give iran nuclear :-D itd o da...i u frendovima imam arnolda švarcija, stalona, imam lajkane, oprah show, dr phil, obama, tony blair coca cola, mc donalds, microsoft itd itd :-))))
ma nema veze bitno je da sajo nije zakasnio...
e cuj zar je stigao na avion :) bas cudno....
mene vise brine to hoce li pape stici na vrijeme... a zukanovic ce stici budite bez brige..
Crnčuga Obama je izjavio sinoć da se američki teroristi povlače do kraja godine iz avganistana(usput će izgubiti još 100-njak vojnika koji su u Avganistanu bez viza) i Obama je priznao da u Avganistanu nema ništa od tržnih centara i cio-jevrejske privatizacije