Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima još dosta da se igra, nije loš bod u gostima :) Naprijed Željo !!
@zlatnakasika00 penal nije bio jer prekrsaj je bio na ivici sesnaesterca ...ako je bio prekrsaj jer kerla je prvo udario loptu .... al ako je bio prekrsaj onda je van sesnaest bio pogledaj snimak
@zlatnakasika00 Plači. Isti slućaj je bio kada je fauliran Blagojević ili Marković u šesnaestercu, u oba slučaja igrač je prvo izbio loptu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Navikli Svinjevci da im sudije sviraju nepostojece penale i da protivnickim ekipama ponistavaju ciste golove. Evo vam racku.
liga nam je za qurac..negledljivo,traljavo,sa puno sjeckanja od strane sudije..a lafo derbi,ekipe koje igraju najbolji fudbal u ligi..i onda na ljeto dodju neki divljaco iz izraela ili sa malte i ocitaju nam lekciju..
Ljudi pokradeni na domaćem terenu. Počele su instrukcije iz Sarajeva!
Željo je stvarno kurčeva ekipa
Željo je GIGANT za sve ostale seoske, malene klubove.
Nema , Zeljo krenuo opet sa sudijama po titulu ! Da se onu ne svira, pa stvarno nema smisla
Onu???
Mene zaista cudi da glavni sudija u dogovoru sa delegatom utakmice nije ptekinuo mec kad vidio ovaj fasisticki dekor domacih na stadionu.Isto me cudi da je uprava Zelje priszala igrati u ovakvim uslovima
Zamolio bih nekog sportskog/sudijskog stručnjaka da mi objasni po čemu je Valjić dobio "titulu" najboljeg sudije naše lige? Unazad godinama ubjedljivo na svakoj utakmici sjecka igru za svaki kontak svira faul. Hvala.
pa od svih volova on june
ustaseeee
sjedoše
jebiiii
ma zeljo propo ko stari kauc
https://youtu.be/ZocyN9ZXt30
kako god bilo da bilo al mislim da bi i zeljo i sarajevo trebali pustiti radnik da sloboda nevidi evrope
Zeljo pusta Sarajevu kup u finalu, a Sarajevo zelji titulu na kosevu. Zivi bili pa vidjeli
@Laniakea nema govora. To zaboravi
@Laniakea bil ti gnjido junfovska
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
zao mi Zebe gotova sezona za njega,stanic i kerla trsko zajedno,bogicevic dobar ostali ko da nisu igrali...dobro islo se na bod al je Zeljo izgubio titulu veceras povredom Zebe nazalost
@pizza kakva povreda ? Nisam upratio to.
@Maria Mislis slomili mu prst
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam mislio da ovi nesto umiju.. ali i oni odron ko i ostali... sljedece kolo Sarajevo prvo na tabeli :)
@Gandra_1kako mislis sarajevo prvo valja zrinjskog dobiti a zeljo protiv krupe
@damirhadzic pa sarajevo uzima.. a zeljo kako igra moze im krupa bod uzeti.. sve je ovo u pet deka, niko veze s vezom nema..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)