Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
interesantan duel dortmunda i monaca, koliko li ce samo golova da bude...
7+ u dvije tekme lagano
Pojest ce ih Dortmund, Monko nema taj kapacitet.... to je moje misljenje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Juve Barca, za koga siljiti? Trojica potencijalnih sudija izvrsili samoubistvo.
hahahahahhaha ma spanski lobi je jaci
Pita cigo Nejmara u kafani : Sta da ti sviram care ? Nejmar: Sviraj penal brate
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kako ce barca da uzme ovo glat
Bayern je trenutno najblize onoj formi koju je imao za vrijeme Jupp-a, Carlo je uspio rjesiti sranje koje je napravio Pep. Carlo je trener koji terorise u knockuot fazi. Bayern prvi put nakon 2011-te nema niti jednog povrjedjenog igraca, nisu optereceni prvenstvom i mogu se fokusirati samo na Lp, prema tome savrseno im odgovara da u ovoj fazi imaju sto tezeg protivnika, a uz to, ko bolje poznaje Real od Carla....dakle u ovom slucaju Bayern
Fer žrijeb...perfektan...bas onako realan.
Bayern do titule! Mia san Mia :D
Žrijeb nije regularan treba ponoviti sve dok Barcelona ne izvuce Monaco i Leicester...
Bayern do titule !
juve i bayern dalje 😎☝
Realu ni sudija nece pomoci, jer nemogu svirati penala koliko bajern moze golova utrpat.
Ono sto sam prizeljkivao, bayern - real, mislim da ce ih bayern natuc ko zvecku.
Mislis onu zvecku s kojom se ti igras. Izgleda neko je oduzeo od tebe. Dijeca samo mogu mastati da je toliko bayern jaci od reala.
Interesantan duel Bayerna i Reala
I više nego interesantan haha
Haha, jadan real al ce fasuje petardu ko nikada prije.
@marcelo05 prijatelju gledaj sadasnjost, ne igra bajern vise tika taka, a ako te interesuje medusobni susreti ova dva tima pogledaj ko je koga vise puta otreso, al mene to ne interesuje, jednostavno mislim da je bajern bolji u ovom momentu.
odlično je što ždrijeb nije bio namješten.......prema prikazanom do sada ako bi se samo tako gledalo monaco je igrao najbolje,najatraktivniji i najgledljiviji nogomet,,realno je da je atletico već u polufinalu ostalo bara-bara
Definitivno derby utakmice :D
Ovo je Bayernova sezona konstantni bez greske izgledaju premocno a imaju starog lisca Ancelottija...Masinerija... Zao mi je samo sto nisu vec u cetvrtfinalu dobili barcu da demonstriraju silu al et moze i real.
Ma sta ce juve, preci ce ih barsa ko plitak potok