Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inter je uslovio Hajduk,ili nam dajte Slinu Svena u paketu sa Kvrzicem ili cemo se okrenuti jeftinijoj opciji i dovesti Podolskog i Saqirija :)
A sjecas li se care poslije SP kako je vec Slino po Amidzinoj prici vec presao u Veronu? Kaze vidicemo kako ce se snaci sad u Veroni hahahhaha Nisu u Hajduku glupi,znaju da tarabu treba sto prije prodat al haman ne mogu da nadju nikog glupog ko nasjeda na konstantnu medijsku propagandnu o novom balkanskom Maradoni :)
idol si mi...xD
cuj spezia i jos jedan klub...mozda zmaj iz b.mahale...
ko je sad ovaj ?
Nezna lopte ustopat a kod telece glave u prvoj postavi ccc..