Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj vam je mali zlata vrijedan, biće odličan igrač abd... nek mu je sa srećom
Bravo Zola, tako se voli dres u kojem se igra ! Malenim čestitke na pobjedi iako nisu pokazali neku snagu, ali eto, pobjedniku se mora ruka pružiti.
* NEKA ČMARIĆI UDBAŠKI PRIĆAJU STA HOĆE! PLAKAT CE ZOLA NA GRBAVICI ALI OD SREĆE! NE KONTAJU OVI GMAZOVI REŽIMSKI ŠTA ZNAČI VOLITI VELIKOG ŽELJU! VOLI TE UNIJA ZOLA! SAMO JAKO! HVALA TI ŽELJO ŠTO POSTOJIŠ!
Zolala ti si nasa finansijska stabilnost ima da te prodamo malo je reci sestre mi... Trudio se momak al fkt
www.sarajevoin.com moj grad moj portal
Rad i vojo da krmacu podoji!
Uzmi \"dudicu\" pa dudlaj.Manje ćeš plakat. Dudlo ga konju dabogda.
plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je
pičko plava
A pitari zaboravljate kako plače alen avdic.ZELJO NAJTROFEJNIJI UBJEDLJIVO
PLACIIII KERUUUUU !!!!!
Svaka cast zola samo nastavi sad tvrdim za par godina te gledamo u Njemackoj ligi .A pitari i neznaju ko im je dao gol polovan igrac slucajno se naso gdje netreba. Zeljo sampion
Placi picko manje ces pisat.
Treba li te zagrliti ?
šmrc šmrc!!!
NAJBRŽE SU HORDE ZLA!
Ovaj momak igra odlicno,navijac sam Sarajva i moram priznat da je on za Sesara i Svraku igracina,samo nek nastavi dogurace on daleko. @Denis S. A ti pa.pak iz smrd.ljive zenice,smr.di i dalje.