Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrih zena za papire hihih ..
Veceras nema spavanja :D
Zapalii gradd :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Navijaci nasi, izvizdite Susica i Savez zbog sramnog izbacivanja Zokanovica iz reprezentacije, Molim vassssssssssssss
Pa zašto uvijek moramo kvariti je.enu atmosferu oko reprezentacije? Žao mi je zbog Zukanovića, al šta sad treba opet da budemo ko cigani po stadionima??
https://www.facebook.com/pages/Podrska-Ervinu-Zukanovicu-zelimo-te-u-Brazilu/243403959201222?notif_t=page_new_likes
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U Saint Lois zivi preko 70 000 Bosanaca ne 40 000,,, nemojte nas umanjivati....🌷
Neznam,tesko je biti pametan.Neko bi iz Bosne u tudjinu a mi bi ili ja bih u Bosnu. Ipak skoro 20-ak godina u tudjini je malo previse.Sta hocu reci ponekad je tesko jednom g****** sjesti na dvije stolice.U prevodu da covjeku bude srce i dusa na mjestu i da ima sve potrebno za normalan zivot. Selam cijeloj Bosni iz St. Louis-a.
Alejkumuselam. Izdrži dijasporo, uz vas smo
ovaj moj kom je bio iskrena podrška svima koji su van BiH a vole je i pate za njom. Izvinjavam se ako je ko pomislio da sam samo sarkastičan
Bosna je tu nosim je u srcu
Koliko vas nece spavati, i koliko ce bodriti nase zmajeve ? :D
Hahaha meni komsiluk gori ko las vegas :D
Ni ovi nasi sto su dosli nisu isti Upeli se, ko fol postali gospoda Ono zavlace kad pricaju To je sad ovdje moda You understand, motherfucker, I’m a Bosnian – yeah?!
Podrzite Zukanovica ! https://www.facebook.com/pages/Podr%C5%A1ka-Ervinu-Zukanovi%C4%87u-i-STOP-privatnoj-agenciji/335002126648919?ref=hl
Gledaj ti Bošnjakinja finih :) krhkih, mladih valjalo bi ih kvariti malo :)
Koji si ti debil :D
bazdis jaro...nece bosnjakinje bazdave kao sto si ti...fuj!
Ja sta ima Bosanaca u St Louisu, 40.000 nije malo.. Tu otvoriti Cevabdzinicu, drugi dan mozes komotno zatvoriti koliko bi zaradio na otvorenju..
Nisi upucen .....vec postoji citav niz bosanskih restorana,lokala,razlicitih poslovnih djelatnosti....tako i cevabdzinica.... Evo pogledaj prilog litttle Bosnia in St. Louis.... http://m.youtube.com/watch?v=P7QbpOTthKs
Uzeli su znaci pare vec.. jbg :)
Ne moraju Sušić obali kosti 0:3 drogba
Sad ce te vidjeti sta je raspad sistema.
ću, ćeš, će Ćemo, ćete, će :D
dobre Bosanke...uhvatile se u kolo...jos da je udicu zabacit...pa uvatit nesto :-)
tako je pape, samo autoritet, pa nek se igrači zajebavaju i svašta izjavljuju.
Eto vam vaseg Papeta...ide na sjelo jbt...samo da se najede beplatno nermin (@Neromin) tweeted at 5:00 AM on Fri, May 30, 2014: First my cousin meets the entire soccer team and gets a signed jersey now safet Susic is going to their house for a BBQ.... I should've gone (https://twitter.com/Neromin/status/472210879950229504) btw,Nermine, JEBO TE SOCCER
u americi su pretezno svi dosli poslije rata, I ja isto.
Gavrilo, hahahahaha bravo majstore. Da me pogrešno ne shvatiš smiješan mi je ovaj zadnji dio komentara, a prvi je nažalost surova istina. BTW, šta misliš koliko košta kutijica sa kukuruzom ispred njihovog sebilja?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako ovako nastavite imaćete prosjek gledanosti na utakmicama kao Dinamo Zg.
...jooooj da sam fudbaler sad bi guzio MADISON IVY...danas joj prvi anal uradak izasao...ja happy ebo fudbal .-D