Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mora da su dobro platili
Pa šta ako igramo s njima? Prijateljska je utakmica. Ako ćemo dobiti para od njih, onda još bolje. Postajemo respektabilna selekcija, moraju i ove manje igrati s nama. Šta biste vi? Da igramo samo sa Brazilom, Englezima, Švabama? Spustite se malo.
sa Omanom smo vec jednom igrali, u Cannesu 9.6.2009. pobijedili smo 2:1, gledo sam na tv-u, Dzeko dao go pa su oni izjednacili, a na kraju prvog poluvremena je Supic odbranio penal i imali su par stopostotnih sansi. par minuta prije kraja utakmice Salihovic je dao go iz slobodnjaka, njegov prvi za reprezentaciju. sve u svemu dobar protivnik s obzirom da ce bit kraj sezone, vazno je da igramo, a i u augustu ima termin za prijateljsku, bilo bi dobro nac nekog malo jaceg protivnika. najvaznije je da pobijedimo Grcku, da im naplatimo ona 4 poraza. odigrat hladne glave i dat sve od sebe. sretno BiH!
Da li je Vama jasno da imamo dužni nekoliko utakmica koje su već dogovorene. Ova tekma može biti od velike koristi da se isprobaju mladi igrači ;)
tri dana prije te igramo važnu kvalifikacionu utakmicu protiv litvanijke u gostima. ne treba igrace opterecivati sa nekim jakim protivnikom. ovo je prilika da se da sanasa nekim novim igracima i onima koji nisu do sad puno igrali i da nesto i zaradimo, nije lose uopste
O čemu ti to?
pa do kadcemo vise igrati sa ovim jetimima prijateljkske utkamice majku da vam vasu ne sposobnu. pa dogovorite nekad utkamicu sa respektabilnim reprezentacijam kao sto su , engleska, holandija, njemacka, argentina itd itd .
eee i vi pronalazite s kim cete igrati prijateljske svaka vam cast.
Vlašino, svojim putem. Sikter.
Opet počinju putešestvije po Iranima, Omanima i dr. p.m. U redu je to, i druge reprezentacije to rade ali u novembru ili februaru, a ne u junu kad je dole 50 stepeni, a igrači su na kraju sezone već dovoljno izmučeni. I kakve dodirne tačke ima fudbal Omana sa fudbalom Slovačke, za koji se trebamo pripremati.
Zasluzeno , u istom su rangu
U siječnju i veljači mogli ste sa mnom zaraditi 16 000 kuna. Prošlo je čak 21 od 29 listića. U ožujku je trenutni plus 3475 kuna. Moji ulozi nisu preveliki i i prihvatljivi su svima koji se ozbiljnije klade, a koeficijenti se kreću od 2,00 do 5,00. Ako se ozbiljno kladite i imate ambicije dobro zaraditi na kladionici, možda sam ja pravi izbor za vas. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim i savjetujem da takve blogere izbjegavate jer vam samo žele ukrasti novac. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Ne obećajem vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno. WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
Odlično. Znam da neki misli da je ovo povratak starim navikama, samo je razlika u tome, što ovaj put novac ide stvarno u Savez, a ne u Munibove džepove. Šta fali, odemo u najjačem sastavu tamo, nabijemo ih i još nam plate.
Pametno izabran protivnik. Malo napuniti kasu NFSBIH svejedno su ulozili u stadion na zenici pa neka se vrati. Ocito niste primjetili ali dosta velikih reprezentacija sada igra prijateljske sa smijesnim repkama koje imaju pare da im plate. Primjer zadnji put Saudijska Arabija
Kome treba karta BIH-Grčka-ZAPAD neka se javi na [email protected]
@iur "Odakle ih vadite majko moja, nidje veze. " muslimanska braca, prvo bazen u Tunisu sad na pustinjskom terenu u Omanu za koju godinu u Afganistan i Pakistan na prijateljske necemo valjda sa nevjernicima? Alija bi bio ponosan da nas vidi
Ugodno sa korisnim, a jos i uzput.