Turnir Za predsjednika SAD-a
0
Zmajevi u februaru gostuju u Americi
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekipa koja pobjedi postaje predsjednik Amerike? :) \"Turnir za predsjednika SAD-a\"
\"Turnir za predsjednika SAD-a\" je l\' boluje od cega?! :D
HMMM INTERESANTNO .....
Jos samo Berluskopni Cup da odigramo i bit cemo poznati po ovim fouklor turnirima...:D aj ovo je meni super za nase igrace iz PL da se dokazuju cestitke za ovakve poteze mada cisto sumnjam da je neko ovo iz saveza zavrsio jer mi mozemo negdje igrati samo ako nas neko pozove i plati naravno onda smo glavni :D
*ebali vas zmajevi, mi smo LJILJANI!!!
Nije Obama zasluzio da mu posaljemo A tim
Sad ćete vidjet kako Miske igra, prpa kad ufatii, moraće odigrat dobro !! Ako pobjedimo prekustra, SVAKA NAM čast !!! :DDD
ode munib da mu ga obama shukne
Bosna je u grupi sa Egiptom , Bahreinom i Kenijom .
ovo je sve organizovano zbog Edina Dzeke, poslije turnira za njega ce se interesovati i americki klubovi,mozda ga i Zeljo kupi ako proda pola Sarajeva grada,ne kluba :)
Mozda Sehic tamo nadje angazman i ode u manekene ..
nije lose :))
Dobri su zmajceci-jos da su samo potomci Zmaj Jove,ma dje bi im bio kraj. A ovako-igraju za Predsjednika Amerike-ono cisto zabavljaju ga ko klovnovi.
Grijdešiš, nisu ovo novinari, nego \"novinari\". Ustvari Chuke Mushanove, što se znanja tiče!
@ Englez - dBd ti zatrebala pomoć od tih \'prijatelja\'!
ovo su gusteri a ne zmajevi :D