Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojest' cu se do utakmice!
Sto se ti sekiras !? Idi krmcima okolo kuce promjeni vodu.
I ti i tvoji krmci mozete crknuti, mi veceras potapamo Nigeriju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Učinite nas još ponosnijim, vjerujemo u vas!
Sretno Zmajevi !
Zmajevi su se dobro pripremili za Nigeriju, očekuje nas spektakl ----------------------------------------------------- KLIX GOVNA PRESTANITE NAVLACITI NESRECU SA VASIM IZMISLJENIM NASLOVIMA I CLANCIMA I TO SVE DA BI VI KLIKOVIMA STO VISE STRPALI U SVPJ DJEP!
Ma dajte sacekajte dok sezavrsi utakmica ba, treba srce da me zdrma !!!!
svih 10 zupanija/kantona I republika srpska, veceras svi ko jedan navijamo za nasu dragu I jedinu BOSNU U HERCEGOVINU !!! Forza BIH, Milorad veceras nece zaspati do sabaha !!! REko je da ce navijati I gledati svoju Bosnu I Hercegovinu, sta sad serete s tim minusima ! wtf !!??
trebamo biti optimistični ali ne i previše,jer lako se možemo razočarati,SRETNO ZMAJEVI!!!
nek crknu dusmani :-) Kakva promocija...nogometasi u nekoliko dana uspjeli sto su dusmani 19 godina degradirali...dominacija sine...najtrazeniji pojam na googlu u prosli ponedjeljak "Bosna". Zato razligu papci sa nasih stranica...a veceras-i krv svoju za Bosnu moju
svim srcem za Nigeriju
Hajd damo svi ovom jadniku jedan lajk...pa mrs na index ili blic slino
S Božijom pomoći do pobjede!
3 0 za NIgeriju
Jebali ti Nigerijci mamu sa onim kitama od po 30 cm
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uh veceras cemo pokazat svoje skillove :D
Ajmooooo nigeriii cro je uz vas!!!zmajevi bez krila padaju veceras....isprika svima koji su se nasli uvrijedjenima ali imam pravo navijati za koga zelim!!!
ti si sigurno iz BiH cim tako zboris jer pravi hrvati iz Hrvatske navijaju i bodre nas pored svoje repke, ugledaj se na to klocu!
ajmo trpat lovu na BiH i obogatit se preko noci :D
Cilj je jednostavan, ubiti brašno u njima :))) Sretno Zmajevi.
Čokoladno mlijeko hehehe, nije ni bitno samo neka pobijede da se oduzmem i saberem :)))
a sada spetakl! kaže džeko: ne znam ja ništa, nemoj mene miješat u to (slika3)
Fotke prva liga! Hahahahahaha :D