Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRETNO ZMAJEVI !!!! I ne mogu da dodiku ne pozelim sto tezi oporavak i smrt :D
Kako bolan nema Bosne,a grle se Safet i Zvjezdan, ama kako nema Bosne,a raduju se zajedno Edin,Darko i Sasa...Kako bolan nema Bosne a slavi Zenica,Mostar,Tuzla,Banja Luka,Sarajevo. Kako bolan nema Bosne a cijela Bosna grmi !!!Ima bolan Bosne, ali nema tebe ni te tvoje grupe iz Laktasa i iz nekog tamo sela u Hercegovini, vas bolan nema,Bosne ima i bit ce je... Gledaj je sutra kako slavi, gledaj svoj poraz u oci, i nemoj odustati, zivi u nadi da nas nece biti, tako smo i mi jaci...
Iz Münchena otišlo 9 autobusa, sutra ujutro ide još 4. Kako je u ostalim gradovima?
3000 kuna prosječne mjesečne zarade nije neki novac ali uz plaću je odličan dodatak koji ostvarujem zalaganjem i kladioničarskim znanjem i iskustvom. Nije lako, ali ako uvedete strogu disciplinu u svoju glavu što se tiče klađenje vidjet ćete značajan pomak (naravno ako imate nešto u glavi). 3000 zarade u 7 dana se odlično poklopilo za početak 10. mjeseca. Rezultati i arhiva sve govore što možete vidjeti na blogu. Iskoristite popust dok još vrijedi a imam i nešto novo u ponudi uz parove (dugoročni sistem na čak 12 stranica s dokazima i primjerima)! VODIM BLOG: N E S I G U R A N 1 X 2 . B L O G E R . H R i mjesečno ostvarujem i do 5000 kn profita s prosječnim ulogom od 350 kn bez dojava. Ako je netko zainteresiran neka posjeti moj blog na kojem je i mail: M A N E K E N 1 X 2 @ G M A I L . C O M
Ma sta samo 10,000 navijaca? Mmaammlazi jedni bice minimum 30,000 !!!! Hajmoooooooooooo Zmajeviiiii !!!
PONOVO 1OO-i KOMENTAR...!!! BOSNA I HERCEGOVINA CE POBIJEDITI...!!!
S R E T N O Z M A J E V I Z A P O B J E D U...!!! BIH4EVER...!!!
Moralo bi se pametnije odigrati u odnosu na prvu utakmicu s Francuzima. Imam osjecaj da necemo izgubiti.....i ko levati napustiti Francusku!!! Samo Naprijed BOSNO...opusteno ovaj put!
SRETNO MOMCI....
Sretno momci...pozdrav iz Ljubuškog!
Gledaj Balje kralja sto se uslepo :) !
sa navijacima kazete ... e vala super! ... pozeljno bi bilo, ako bi navijaci i igraci bili i u istom hotelu! ;)
@ nikolinaaaaa Svaka ti se pozlatila, dabogda...
SRETNO MOMCI! SAMO POLAKO, SA SABUROM DO USPIJEHA! DACE MILOSTIVI ONOM KOJI SE TRUDI,PA AKO ZATREBA DAJTE GA RUKOM KO I ONI!!
ma begovic ljudi na gol, ja iako se se prez. hasagic ,u ovom trenutku smatram da keno nije dovoljno spreman... Et pozz
jesu li ponijeli one vartine zastave
prodajem 2 karte 100€ za utakmicu ... broj A6 rang 8 place 15 i 16. HAJMO BOSNJACI HAJMO BOSNJACI....