Konačno pronađen protivnik
0
"Zmajevi" protiv Gane 3. marta na Koševu
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pricajte vi sta hocete ali Ghana je 27 na fifinoj ljestvici!!!!!
U Svakom slucaju navijacu za Gana protiv Muslimaskog rezervata ko i 75 posto ovo umjetne tvorevine BiH
mi smo siromasniji od gane. gladan sam HELP.
KONACNO! UH GANA JE JAKA BICE EXTRA VIDJETI KO JE JACI! MI SMO IPAK REPREZENTACIJA IZ EVROPE I MOZEMO SE NOSITI SA NJIMA! AJMO BOSNO1 BOJAN
Za koga ce navijati Ejup Ganić?
Ubice nas antilope
Ma protivnik je za 10, nema sta, da malo osjetimo cari fudbala na Kosevu, jos ako pobjedimo bio bi super, samo da nebude ko protiv Irana.Idem na tekmu, karte se mogu kupiti u nocnom klubu Sanzibar, kupis 4 karte dobijes pola sata sa Ruskinjom.Vrh nema dalje
Oj majko draga pa i pamucare poceo dovoditi... Bolje da je onda doveo Trinidad i Tobago... Jbt mis ja mi prijateljske i k.a.r.i.n.e , smijem se kladiti da 90% ovih seljaka sto citaju portal i ne znaju da ta zemlja postoji...
fantasticno,fantasticno za sedam dana biti ce argentina
Protivnik je nema dalje! Okolnosti za ovu prijateljsku su nasmijavajuce, ali nema veze. Ko je sretan ni u hali nije gladan - Vozdra SAVEZ!
Pipo gdje siiiiiiiiiiiii karamo te haaaaaaaaaa
cccccccccccccccc I GORNJA MAOCA JE BILA ODBILA DA IGRA PROTIV BOSNE PA SADA COKOLADNI DOLAZE DA NAS RAZVALE I TAKO CE DA BUDE! COKOLADNI 3 BOSNA 1 !!!!!!
hvala bogu nek se se igra utakmica u martovskom terminu i hvala bogu sto je na kosevu da se moze doci i naci karta a ne svaki put u zenici a pogibija za karte! i trebaju se sve igrat u sarajevu iz tuzle sam al je fakat tako bolje!
@hefendija Glup si ko točak
Karte će štampat AVAZ. posao je dobio bez konkursa. Štela valjda, pa se trenutno mogu naručit ko Radončića, ali se mora uzet karnet od 100 karata. Deset posto od ulaznica ide za izgradnju islamskog centra, ako radončiću ne zatrebaju za nešto drugo.