Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
6 brojeva u prvih 8 koji izadju na bingu i mene vode na Maldive, al to ne znaci da cu otici !!! Malo novinari spustite loptu i da idemo iz utakmice u utakmicu !!!
Možemo proci i kao najbolji treci zašto ne?
Prognoza: Pobjede protiv Andore i Cipra Remi s Velsom Poraz od Belgije
sve hocu da te pitam jesi ti iz Gornjeg il Donjeg Cajdrasa ??? al crnjak mi bio nesto...pa et odg pls
a jes ti iz Gornje ili Donje Zenice?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedino se mozemo nadat da se Vels sad lagano osigura na prvom mjestu.......a veliki korak su napravili prema tome........pa kad budu igrali protiv nas da im ne bude puno bitno.......pa se malo olabave :-):-):-)
Jao kako mi lako bodove unaprijed upisujemo, ono kao Wels smo vec dobili a ljudi dobili Izrael u gostima i uzeli bod Belgiji u Briselu.A mi nonsalantno upisujemo 3 boda kao to je normalno. Realnost je sasvim drugacija, samo je Andora iza nas pa koristim i ovu priliku da Safetu spomenem komplet familiju
Procitaj text jos jednom, ako ti opet ne bude jasno probaj na slogove
belgija ce nas razvit ,sa kiprom igrat cemo nerijeseno,andoru cemo pobijedit takoder i vels